Selecteer een pagina

portfolio

Kastenwand

Een op maat gemaakte mintgroene kast volledig ingebouwd in de slaapkamer. De deur grepen zijn ingefreesd.

TV-meubel

Strak wit 3,5 meter lang TV meubel met massief Europees Eiken houten deur als eye-catcher. Het meubel is iets korter dan de wand zodat het luchtig oogt in de ruimte.

Bed

Een bed van gefineerd Amerikaans noten hout en gedetailleerde nachtkastjes erbij. De poten zijn geborsteld staal.

Boekenkasten

Twee boekenkasten waarvan één schuin is vanwege de trap die erachter loopt. De kasten zijn perfect op maat gemaakt. Zo is er ook een radiator netjes in verwerkt. Het zijn rustige witte kasten met een speelse vakken verdeling. Er zitten mooie Europees eiken vakken in als eye-catchers.

TV-meubel met schuifdeur

De grote schuifdeur kan de televisie volledig verbergen en dat creëert veel rust in de woonkamer. Grote lade onder in het meubel voor veel opbergruimte.

Wandmeubels

Drie bij elkaar passende meubels van Amerikaans noten fineer. Twee vakken kasten voor boeken en kleine kunst. Onder de televisie een 2,8 meter lang meubel met een klep en 3 greep loze lades.

Koffiebar

Deze op maat gemaakte bar in Lunchroom Koek & Ei in Driebergen is van gefineerd Amerikaans eiken. Het barblad is betegeld en heeft massief Amerikaans eiken randen als afwerking.

Vakkenkasten

Twee gelijke vakkenkasten met dimbare spots met warm licht. De kasten zijn volledig naadloos. De spots zijn te bedienen met een afstandbediening.

Garderobekast

Een garderobekast van Amerikaans noten fineer met een robuust uiterlijk door de 3 cm dikke planken. Drie grote soft-close lades met een noten houten knop.

Kastenwand met eiken vak

Een kastenwand die doorloopt om een klein hoekje. In het midden van de kast een massief Amerikaans eiken vak, waar drie kleine dimbare spotjes in zijn verwerkt, te bedienen dmv een afstandbediening.

nieuwsgierig?

neem contact op

Na ontvangst van je reactie, nemen wij binnen 2 werkdagen contact op.